פחזניות טחינה וסילאן עם שברי פקאן מסוכר

פחזניות טחינה וסילאן עם שברי פקאן מסוכר

אופן ההכנה:
1. מכינים את הקראמבל – מאחדים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה, משטחים דק בעזרת מערוך בין 2 ניירות אפייה, ומכניסים להקפאה.
2. בינתיים מכינים את הבצק הרבוך – מרתיחים בסיר את כל החומרים למעט הקמח והביצים.
3. מוסיפים את הקמח לסיר ומערבבים היטב עד לאיחוד ושהכל נפרד מן הסיר.
4. מעבירים את התערובת למיקסר עם וו גיטרה ומפעילים. פעולת הערבוב תקרר את המסה מהר תוך מספר דק’. כשמרגישים שהתקרר מוסיפים את הביצים בהדרגה תוך כדי עבודת המיקסר.
5. כאשר מתקבל בצק מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק רחב, ומזלפים את הפחזניות על גבי תבנית עם נייר אפייה.
6. מוציאים את הקראמבל מהמקפיא וקורצים ממנו עיגולים בגודל הפחזניות שזילפנו.
7. מניחים כל עיגול של קראמבל על פחזנית, ואופים 40 דק’ בחום של 170 מעלות.
8. בינתיים מקציפים את כל חומרי הקציפה במיקסר עם בלון הקצפה ומעבירים לשק זילוף עם צנתר משונן.
9. כשהפחזניות מוכנות מקררים אותן היטב, ולאחר מכן חותכים את ראש הפחזנית ושומרים את מכסה הכיפה שחתכנו.
10. מפזרים בתוך הפחזנית שערות חלבה ומעט פקאן מסוכר קצוץ.
11. מזלפים את הקציפה שהכנו, ומפזרים עוד מעט פקאן מסוכר קצוץ.
12. מכסים את הפחזנית המלאה בעזרת המכסה ששמרנו, ומפזרים אבקת סוכר בנדיבות.

בתיאבון.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית