קינוח תפוח עץ במילוי מתוק וקראנצ’י

קינוח תפוח עץ במילוי מתוק וקראנצ’י

מרכיבים:
7 תפוחי עץ
בישול תפוחי העץ
1 ליטר מים
חצי כוס סוכר
1 מקל קינמון
1 כפית קינמון

למילוי:
חצי כוס שקדים קצוצים
חצי כוס אגוזי מלך קצוצים
חצי כוס צימוקים
רבע כוס סוכר
חצי כפית קינמון
מעט סילאן

להגשה:
טחינה גולמית

אופן ההכנה:
1. קולפים את תפוחי העץ, מוציאים את ליבת התפוחים בעזרת תפוחן, וחורצים את קליפת התפוח כדי שלא תתפוצץ באפייה.
2. בסיר רחב, מבשלים את התפוחים במים מתובלים בסוכר, מקל קינמון וקינמון טחון, עד לרמת “אל-דנטה” (לא רך מידי ולא קשה מידי)
3. מסננים לאחר בישול.
4. בינתיים, טוחנים גס את האגוזים והשקדים.
5. מערבבים בקערה את מרכיבי המלית – אגוזים טחונים, צימוקים, סילאן ומעט קינמון.
6. ממלאים את התפוחים במלית ומוסיפים מעל סילאן.
7. מסדרים בתבנית אפייה ומכסים בנייר אלומיניום.
8. אופים במשך 10 דקות על 180 מעלות, לאחר מכן מורידים את נייר הכסף וממשיכים באפייה עוד 20 דקות נוספות עד שהתפוחים מתרככים.
בהגשה:
9. מזלפים על תפוחי העץ טחינה גולמית.

בתיאבון.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית