עראייס טלה

עראייס טלה

מרכיבים:
חצי ק”ג תערובת עראייס טלה
כף רסק עגבניות
2 פיתות
שמן זית

להגשה:
טחינה לבנה – חצי כוס טחינה גולמית, מיץ מלימון אחד, חצי כוס מים, מלח
8 פלחי עגבניות
3 גבעולי בצל ירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את תערובת העראייס עם כף רסק עגבניות .
ממלאים חצאי פיתות בתערובת הבשר, וצולים בטוסטר לחיצה משומן בשמן זית.
מגישים עם טחינה לבנה, פלחי עגבניות וגבעולי בצל ירוק טריים.

בתיאבון.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית