מלאווח סינייה

מלאווח סינייה

מלאווח מופשר

למלית:
בצל קצוץ
חצי ק”ג בשר טחון
צרור פטרוזיליה
תבלינים – מלח, פלפל, פפריקה, כמון

לטחינה לבנה:
חצי כוס טחינה, מיץ לימון שלם, חצי כוס מים, מלח

להגשה:
2 כפות צנוברים, פטרוזיליה קצוצה, 2 עגבניות מגורדות.

אופן ההכנה:
1. מטגנים בצל, ולאחר שמזהיב מוסיפים את הבשר והתבלינים.
2. ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב, ולאחר שכל הבשר משנה את צבעו מוסיפים פטרוזיליה קצוצה ומטגנים עוד 2-3 דק’.
3. במחבת מתאימה לתנור מכינים את המלאווח.
4. כשהמלאווח מוכן מורידים מהאש, ומניחים עליו את מלית הבשר.
5. מכינים טחינה לבנה ומכסים את הבשר.
6. מכניסים את המחבת לתנור לכ-5 דק’ עד שהטחינה מוקרמת.
7. מפזרים צנוברים ופטרוזיליה קצוצה ומגישים לצד עגבניות מגורדות.

בתיאבון.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית