אושפלו של אורז בסמטי ועוף
ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון
המצרכים:
פילה דג ים ללא עור קצוץ לקוביות קטנות
בצל קצוץ דק
שום
פלפל חריף
חציל קלוי
שמן זית
מלח
פלפל
תבלינים: סומאק או אחר
טחינה אחווה – (מכינים במעבד מזון)
פטרוזיליה
בצל ירוק
אופן ההכנה:
מערבבים את הדג עם בצל, שום, פלפל חריף, פטרוזיליה, מעט שמן זית ותבלינים.
לשים היטב בידיים, יוצרים כדורי קבב ומטגנים כ-2 דק’ מכל צד.
מגישים עם חציל קלוי, בצל ירוק וטחינה לבנה.
בתיאבון.