קבב דגים וטחינה

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פילה דג ים ללא עור קצוץ לקוביות קטנות
בצל קצוץ דק
שום
פלפל חריף
חציל קלוי
שמן זית
מלח
פלפל
תבלינים: סומאק או אחר
טחינה אחווה – (מכינים במעבד מזון)
פטרוזיליה
בצל ירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את הדג עם בצל, שום, פלפל חריף, פטרוזיליה, מעט שמן זית ותבלינים.
לשים היטב בידיים, יוצרים כדורי קבב ומטגנים כ-2 דק’ מכל צד.
מגישים עם חציל קלוי, בצל ירוק וטחינה לבנה.

בתיאבון.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית