פרגיות מזוגגות בג’ינג’ר ודלעת

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פרגיות
סילאן
שמן
מלח
קוביות דלעת ג’ינג’ר טרי
שיני שום
בצל ירוק
תבלינים

להגשה:
טחינה גולמית של אחווה מלמעלה

אופן ההכנה:
מערבבים סילאן, שמן ומלח, ומשרים בהם את הפרגיות.
מקפיצים במחבת קוביות דלעת, ג’ינג’ר ושום עם תבלינים שאוהבים.
מוסיפים את הפרגיות, ומבשלים עוד מספר דק’ עד שהפרגיות מוכנות.
מגישים את בצל ירוק טרי וטחינה גולמית מלמעלה.

בתיאבון.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית