פרגיות מזוגגות בג’ינג’ר ודלעת

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פרגיות
סילאן
שמן
מלח
קוביות דלעת ג’ינג’ר טרי
שיני שום
בצל ירוק
תבלינים

להגשה:
טחינה גולמית של אחווה מלמעלה

אופן ההכנה:
מערבבים סילאן, שמן ומלח, ומשרים בהם את הפרגיות.
מקפיצים במחבת קוביות דלעת, ג’ינג’ר ושום עם תבלינים שאוהבים.
מוסיפים את הפרגיות, ומבשלים עוד מספר דק’ עד שהפרגיות מוכנות.
מגישים את בצל ירוק טרי וטחינה גולמית מלמעלה.

בתיאבון.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית