אושפלו של אורז בסמטי ועוף
ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון
המצרכים:
פרגיות
סילאן
שמן
מלח
קוביות דלעת ג’ינג’ר טרי
שיני שום
בצל ירוק
תבלינים
להגשה:
טחינה גולמית של אחווה מלמעלה
אופן ההכנה:
מערבבים סילאן, שמן ומלח, ומשרים בהם את הפרגיות.
מקפיצים במחבת קוביות דלעת, ג’ינג’ר ושום עם תבלינים שאוהבים.
מוסיפים את הפרגיות, ומבשלים עוד מספר דק’ עד שהפרגיות מוכנות.
מגישים את בצל ירוק טרי וטחינה גולמית מלמעלה.
בתיאבון.