אושפלו של אורז בסמטי ועוף
ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון
המצרכים:
2 פרוסות פילה סלמון
סילאן
חרדל
סויה
שמן זית
מלח
פלפל
לסלט:
אטריות ביצים
כוסברה
בצל ירוק
גזר חתוך לגפרורים
פלפל אדום פרוס דק
צ’ילי טרי
בוטנים
לויניגרט (בלנדר מוט):
טחינה של אחווה ללא מלח
שמן שומשום
סויה
סוכר
לימון
שמן זית
מלח
אופן ההכנה:
מערבבים את חומרי המשרה של הדג, ועוטפים בו את הדג מעל הכיוונים. צולים את הדג במחבת, ובינתיים מכינים סלט מכל חומרי הסלט למעט הבוטנים.
בבלנדר מוט מכינים את הויניגרט, מתבלים את הסלט באמצעותו, ומגישים את הדג לצד הסלט עם בוטנים מלמעלה.
בתיאבון.