אושפלו של אורז בסמטי ועוף

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פרגיות
בצל
2 גזרים
כוס אורז בסמטי מבושל
כוס וחצי מים
מעט שמן
תבלינים: כמון, כורכום, מלח, פלפל

לטחינה ירוקה – בלנדר מוט או מעבד מזון:
טחינה של אחווה ללא מלח
לימון
מי קרח
פטרוזיליה
מלח

אופן ההכנה:
מטגנים בצל וגזר במעט שמן. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים ומבשלים עוד כ-5 דק’.
מוסיפים את האורז, וממשיכים לבשל עד שכל הטעמים נספגים.
בינתיים מכינים טחינה ירוקה מכל המרכיבים במעבד מזון ומגישים יחד עם המנה.

בתיאבון.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית