אושפלו של אורז בסמטי ועוף
ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון
המצרכים:
פרגיות
בצל
2 גזרים
כוס אורז בסמטי מבושל
כוס וחצי מים
מעט שמן
תבלינים: כמון, כורכום, מלח, פלפל
לטחינה ירוקה – בלנדר מוט או מעבד מזון:
טחינה של אחווה ללא מלח
לימון
מי קרח
פטרוזיליה
מלח
אופן ההכנה:
מטגנים בצל וגזר במעט שמן. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים ומבשלים עוד כ-5 דק’.
מוסיפים את האורז, וממשיכים לבשל עד שכל הטעמים נספגים.
בינתיים מכינים טחינה ירוקה מכל המרכיבים במעבד מזון ומגישים יחד עם המנה.
בתיאבון.