לברק עם משאווייה וטחינה

לברק עם משאווייה וטחינה

דג לברק שלם
שמן זית
מלח ים
חצי לימון

למשאוויה:
1 בצל
4 עגבניות מגי
1 פלפל חריפ

לרוטב :
קופסא יוגורט
1/2 כוס טחינה גולמית
חצי לימון
שליש כוס מים

אופן הכנה:
לרוטב: בכוס עירבוב עמוקה וצרה שופכים את היורורג הטחינה והמים וטוחנים בבלנד מוט.
עד לקבלת רוטב קרמי.
מטבלים את הדג במלח וצולים על הגריל או בתנור בחום של 200 מעלות. .
לסלט: פורסים את העגבניות הבצל והפלפלים החריפים לקוביות. וצולים עד שמתרככים. לאחר מכן חותכים אותם לחתיכות קטנות תוך כדי ש” מועכים” אותם מעט. ומערבבים.
מתבלים במלח גס, פלפל, ומעט לימון
מניחים את הדג בצלחת לצד הסלט מוסיפים מיץ מחצי לימון יוצקים את הטחינה ומגישים.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית