פרפה חלבה עם קראנץ’ גרנולה 2 מיכלי שמנת מתוקה

פרפה חלבה עם קראנץ’ גרנולה 2 מיכלי שמנת מתוקה

1/3 כוס טחינה גולמית ללא מלח
1/2 כוס סילאן
3 כפות סוכר
כפית תמצית וניל
2 מיכל שמנת מתוקה

גרנולה עם חלבה / גרנולה עם סילאן

לסירופ:

חצי כוס סילאן,  2 מקלות קינמון, כוכב אניס, מעט מים, גרידת לימון.
את הרוטב מבשלים בסיר קטן על הכיריים.

להגשה:

שערות חלבה

אופן הכנה

מקציפים  את השמנת המתוקה ,  לאחר הקצפה מוסיפים את הסוכר, ומעט תמצית וניל . מוסיפים טחינה גולמית ללא מלח. ומעבירים לתבנית  צרה וארוכה  לפחו ל חמש שעות.

להגשה:

שופכים את הרוטב בצלחת שטוחה
חותכים את הפרפה לחתיכות עבות ומניחים מעל הרוטב.
מפזרים  שערות חלבה וגרנולה.

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית