פבלובה פירות אדומים בזילוף קרם טחינה

פבלובה פירות אדומים בזילוף קרם טחינה

קינוח מרשים וטעים עם טוויסט מעניין של קרם טחינה. השילוב של הטחינה וקרם הקוקוס יוצר טעם מושלם. מומלץ לנסות ולשלב גם בקינוחים אחרים.

מצרכים (ל- 10 סועדים):
לפבלובה
4 חלבונים
1 ו- 1/4 כוס סוכר (250 גרם)
גרידה מלימון אחד
למילוי
250 גרם פירות אדומים קפואים (פטל,תותים,דובדבנים, חמוציות)
1/4 כוס סוכר
1/2 כוס יין אדום

לקרם טחינה
1/2 מיכל טחינה גולמית “אחווה”
1 מיכל חלב קוקוס/קרם קוקוס (400 מי”ל)
1 כף סילאן

אופן ההכנה:
1. הכנת קרם הטחינה: בקערה קטנה או במעבד מזון מערבבים היטב את הטחינה, הסילאן וקרם הקוקוס עד לקבלת מרקם אחיד. מעבירים למקרר ומוציאים כחצי שעה לפני ההגשה.
2.הכנת המילוי: לתוך סיר קטן מכניסים את כל המרכיבים ומביאים לרתיחה. ממשיכים לבשל על אש נמוכה כ- 10 דקות, מסירים מהאש ומצננים.
3.הכנת הפבלובה: מקציפים את החלבונים בקערת מיקסר במהירות גבוהה עד לקבלת קצף יציב, מוסיפים חצי מכמות הסוכר וממשיכים להקציף כדקה. מקפלים לתוך הקצף את שארית הסוכר.
4.מחממים את התנור ל-100 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה. על גבי התבנית מזלפים בעזרת שקית זילוף או בעזרת כף עיגול בקוטר כ-8 ס”מ וממשיכים לזלף מעל השוליים לגובה כשלושה פסים נוספים כדי ליצור סלסילה עם שוליים בגובה 4-5 ס”מ. מכניסים לתנור ואופים כשעתיים וחצי או עד שהמרנג מתייבש לגמרי.
הרכבת המנה: בתוך כל סלסילת פבלובה, ממלאים רוטב פירות אדומים, מזלפים קרם טחינה ומגישים.

צילום וסטיילינג: יולה זובריצקי
אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית, בעלת הטור “הרשימות של אתי”.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית