מוס טחינה חלומי לשבועות

מוס טחינה חלומי לשבועות

לכבוד חג שבועות מגישה חברת “אחוה”:
מוס טחינה חלומי לשבועות
לארוחת שבועות חגיגית, מגישה חברת “אחוה” מתכון למוס טחינה חלבי הדורש מעט מצרכים ועבודה. המרקם קטיפתי והמינימליסטיות גונבת את ההצגה. לשם גיוון וקישוט, ניתן להוסיף שכבת ציפוי משוקולד, פצפוצי שוקולד, שברי אגוזים או שערות חלוה. השתמשו בטחינה אחוה החדשה העשירה בסידן, ברזל וויטמינים ובעלת טעם מעודן.
חג שמח!

מצרכים (לכ-12 מנות מוס):
5 חלבונים
1/3 כוס סוכר
2 מיכלים שמנת מתוקה להקצפה
3/4 כוס טחינה גולמית “אחוה” “חצי-חצי” 55% שומשום מלא
לקישוט והרכבה:
כוסות בגודל בינוני/צנצנות שקופות
1 חבילה מיני פצפוצי שוקולד מריר
אופציונאלי – שברי עוגיות בתחתית כל כוס (עוגיות חמאה, אוראו או כל עוגייה שיש במזווה)
אופן ההכנה:
1.מקציפים את החלבונים והסוכר עד לקבלת קצף אחיד ויציב (תערובת א’).
2.בקערה נפרדת (גודל בינוני), מקציפים את השמנת ומוספים את הטחינה בהדרגה (תערובת ב’).
3.מקפלים את תערובת א’ לתוך תערובת ב’ בתנועות קיפול עדינות.

4.בתחתית כל כוס, ממלאים שכבת פצפוצי שוקולד או שברי עוגיות. מעל שכבה זו מזלפים את המוס ומכניסים לקירור של 3-4 שעות לפני ההגשה.
5.לפני ההגשה, ניתן לפזר מפצפוצי השוקולד מעל המוס או להכין ציפוי שוקולד.

צילום וסטיילינג: קרן ביטון כהן
הפקת המתכון אתי בטיטו – מתכונאית, בלוגרית ומובילת דעה בתחומי הקולינריה ומוצרי צריכה. בעלת הטור הקולינרי sweet weekend באתר המתכונים foodpage www.foodpage.co.il/category/sweet-weekend

ha6
עוגיות במגשים
ha5
ללא תוספת סוכר
ha4
מוצרים אורגניים
ha3
טחינה גולמית
ha2
חלוה באריזה אישית
ha1
חלוה משפחתית