קבב דגים וטחינה

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פילה דג ים ללא עור קצוץ לקוביות קטנות
בצל קצוץ דק
שום
פלפל חריף
חציל קלוי
שמן זית
מלח
פלפל
תבלינים: סומאק או אחר
טחינה אחווה – (מכינים במעבד מזון)
פטרוזיליה
בצל ירוק

אופן ההכנה:
מערבבים את הדג עם בצל, שום, פלפל חריף, פטרוזיליה, מעט שמן זית ותבלינים.
לשים היטב בידיים, יוצרים כדורי קבב ומטגנים כ-2 דק’ מכל צד.
מגישים עם חציל קלוי, בצל ירוק וטחינה לבנה.

בתיאבון.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית