אושפלו של אורז בסמטי ועוף

אושפלו של אורז בסמטי ועוף

ייעוץ מקצועי: שף אבי ביטון

המצרכים:
פרגיות
בצל
2 גזרים
כוס אורז בסמטי מבושל
כוס וחצי מים
מעט שמן
תבלינים: כמון, כורכום, מלח, פלפל

לטחינה ירוקה – בלנדר מוט או מעבד מזון:
טחינה של אחווה ללא מלח
לימון
מי קרח
פטרוזיליה
מלח

אופן ההכנה:
מטגנים בצל וגזר במעט שמן. מוסיפים את הפרגיות, מתבלים ומבשלים עוד כ-5 דק’.
מוסיפים את האורז, וממשיכים לבשל עד שכל הטעמים נספגים.
בינתיים מכינים טחינה ירוקה מכל המרכיבים במעבד מזון ומגישים יחד עם המנה.

בתיאבון.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית