לברק עם משאווייה וטחינה

לברק עם משאווייה וטחינה

דג לברק שלם
שמן זית
מלח ים
חצי לימון

למשאוויה:
1 בצל
4 עגבניות מגי
1 פלפל חריפ

לרוטב :
קופסא יוגורט
1/2 כוס טחינה גולמית
חצי לימון
שליש כוס מים

אופן הכנה:
לרוטב: בכוס עירבוב עמוקה וצרה שופכים את היורורג הטחינה והמים וטוחנים בבלנד מוט.
עד לקבלת רוטב קרמי.
מטבלים את הדג במלח וצולים על הגריל או בתנור בחום של 200 מעלות. .
לסלט: פורסים את העגבניות הבצל והפלפלים החריפים לקוביות. וצולים עד שמתרככים. לאחר מכן חותכים אותם לחתיכות קטנות תוך כדי ש” מועכים” אותם מעט. ומערבבים.
מתבלים במלח גס, פלפל, ומעט לימון
מניחים את הדג בצלחת לצד הסלט מוסיפים מיץ מחצי לימון יוצקים את הטחינה ומגישים.

המוצרים שלנו

עוגיות במגשים
עוגיות במגשים
ללא תוספת סוכר
ללא תוספת סוכר
מוצרים אורגניים
מוצרים אורגניים
טחינה גולמית
טחינה גולמית
חלוה באריזה אישית
חלוה באריזה אישית
חלוה משפחתית
חלוה משפחתית